Skip to content

Veelgestelde vragen

Wat is een COC verklaring?

Aanhangwagens met een bruto laadvermogen tot en met 750kg moeten vanaf 1 november 2012 voorzien zijn van een Europese goedkeuring. Aanhangwagens welke geproduceerd zijn na genoemde datum zijn voorzien van een COC verklaring waarin de fabrikant verklaart dat de betreffende aanhangwagen voldoet aan de Europese regelgeving. Indien de aanhangwagen over een COC verklaring beschikt bent u verplicht deze ook bij u te hebben als u de aanhangwagen achter uw auto hebt. De kosten voor de COC verklaring bedragen € 10,- (excl. BTW), wij hebben dit voor het gemak al in onze advertentieprijs verwerkt!

Wat zijn legeskosten?

Legeskosten zijn kosten voor aanhangwagens met een eigen kenteken die wij door moeten rekenen aan de klant. Hieronder worden onder meer de kosten voor de RDW keuring, de kentekenpapieren, de kentekenplaat, maar ook zaken als verwijderingsbijdrage begrepen. De legeskosten bedragen € 125,- (excl. BTW) voor Eduard en € 90,- (excl.  BTW) voor Henra, wij hebben ze eigenlijk in al onze advertenties verwerkt.

Is de aangegeven levertijdsindicatie accuraat?

Omdat door verkopen de voorraad telkens anders is geven wij alleen een levertijdsindicatie. Wilt u zekerheid hebben over de beschikbaarheid, of levertijd, van een aanhangwagen? Neem dan even contact met ons op en wij informeren u graag.

Kan ik een aanhangwagen ook bij u reserveren?

U kunt een aanhangwagen bij ons reserveren om er zeker van te zijn dat de gewenste aanhangwagen voor u wordt vastgehouden. Bij een reservering voor 24 uur vragen wij een aanbetaling van € 100,- De reservering wordt na ontvangst van uw betaling verwerkt.

Kunt u een aanhangwagen ook bezorgen?

Alle aanhangwagens worden af ons magazijn in Nederweert uitgeleverd. Op wens kan een aangekochte aanhangwagen tegen meerprijs ook bezorgd worden. Voor bezorging maken wij gebruik van een externe koerier tegen een tarief van € 0,50 per gereden kilometer (heen- en terugreis) met een starttarief van € 50,-

Zijn de genoemde prijzen op de website actueel?

Wij doen ons best om onze website en aanbiedingen zo actueel mogelijk te houden, een enkele keer kan het voorkomen dat bijvoorbeeld onze leverancier de prijs heeft aangepast of dat we zelf een typefoutje hebben gemaakt.